Koninklijke Vereniging de Friesche Elf Steden

De vereniging is opgericht op 15  januari 1909 en organiseert indien mogelijk een elfstedentocht op de schaats. De laatste tocht werd gereden op 4 januari  1997. Op deze site vindt u informatie over de tochten, de vereniging en natuurlijk over het lidmaatschap.

Vereniging de Friesche Elf Steden onderzoekt mogelijkheid om alle leden te laten starten bij Elfstedentocht

De Koninklijke Vereniging de Friesche Elf Steden gaat komend jaar onderzoeken of het mogelijk is om alle leden bij een Elfstedentocht te laten starten. Op dit moment kunnen slechts de leden met startrecht aan elke Elfstedentocht starten en hebben de leden met een startkans slechts in een even of oneven jaar die kans. Met het nieuwe beleid zou het verschil tussen leden met startkans en leden met startrecht vervallen en kan elk lid meedoen. Voorzitter Wiebe Wieling van de Vereniging maakte dat vanochtend bekend. Alle leden ontvangen vandaag (vrijdag 14 november) de Ledenbrief waarin het voornemen verder wordt toegelicht. Het voorstel wordt besproken op de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging in december. Lees meer

Wijziging datum ALV en toesturen Uitnodiging ALV en ledenpas

De Algemene Leden Vergadering wordt dit jaar gehouden op Zaterdag 20 december 2014 om 11.00 uur in het WTC EXpo te Leeuwarden (dit is een gewijzigde datum). 

De uitnodiging voor de Algemene Leden Vergadering zal dit jaar omstreeks 15 november 2014 bij u in de bus vallen. Bij deze uitnodiging zit zoals gebruikelijk uw nieuwe ledenpas. Tevens is de Elfstedenbrief bijgesloten.

Status Legitimatieactie 2013

In 2013 hebben wij de legitimatieactie gehouden onder onze rijdende leden die voor april 2010 lid zijn geworden. Dit hield in dat zij een nieuwe pasfoto naar de vereniging moesten toesturen. Er is nog steeds een klein deel van de leden die nog niet heeft voldaan aan deze actie. Het niet voldoen aan de voorwaarden van deze actie, heeft als gevolg dat er geen startplek wordt toegekend bij een eventuele Elfstedentocht. Op uw persoonlijke pagina (Login voor leden) kunt u checken of u heeft voldaan aan de voorwaarden van de legitimatieactie.

Laatste Nieuws

Lees hier de nieuwste berichten van de Koninklijke Vereniging De Friesche Elf Steden. Lees meer
Terug naar boven