Koninklijke Vereniging de Friesche Elfsteden

De vereniging is opgericht op 15  januari 1909 en organiseert indien mogelijk een elfstedentocht op de schaats. De laatste tocht werd gereden op 4 januari  1997. Op deze site vindt u informatie over de tochten, de vereniging en natuurlijk over het lidmaatschap.

Vakantieperiode

In de periode van donderdag 10 juli 2014 tot en met vrijdag 15 augustus 2014, is het kantoor van de Vereniging De Friesche Elf Steden vanwege vakantie verminderd  of niet bereikbaar.  Wij wensen iedereen die met vakantie gaat een goede reis en een fijne vakantie toe en de thuisblijvers wensen wij een mooie zomer toe.

Status Legitimatieactie 2013

In 2013 hebben wij de legitimatieactie gehouden onder onze rijdende leden die voor april 2010 lid zijn geworden. Dit hield in dat zij een nieuwe pasfoto naar de vereniging moesten toesturen. Er is nog steeds een klein deel van de leden die nog niet heeft voldaan aan deze actie. Het niet voldoen aan de voorwaarden van deze actie, heeft als gevolg dat er geen startplek wordt toegekend bij een eventuele Elfstedentocht. Op uw persoonlijke pagina (Login voor leden) kunt u checken of u heeft voldaan aan de voorwaarden van de legitimatieactie.

Toesturen Uitnodiging ALV en ledenpas

De uitnodiging voor de Algemene Leden Vergadering (die op 13 december 2013 plaats vindt) zal dit jaar omstreeks 29 november 2013 bij u in de bus vallen. Bij deze uitnodiging zit zoals gebruikelijk uw nieuwe ledenpas. Nieuw is dat ook de Elfstedenbrief dan bij u wordt bezorgd.

Laatste Nieuws

Lees hier de nieuwste berichten van de Koninklijke Vereniging De Friesche Elf Steden. Lees meer
Terug naar boven